Изберете страница

Основни вътрешни ремонти на жилища, офиси, ресторанти, хотели, къщи за гости

С настъпване на лятото идва време и за ремонти и освежаване на вашия дом.
Докато за едно бързо боядисване или малък ремонт, ще Ви трябва не повече от седмица, то за основен ремонт нещата не стоят така.

Как и откъде да започнете?
Ще дадем някои насоки и идеи, а дали ще ги направите е изцяло ваше решение.

Дали ще правите вътрешен основен ремонт на апартамент или къща стъпките са еднакви.

Започнете с подмяна на старата ВиК инсталация с нова. Подменете всички основни входни тръби, подменете вътрешната инсталация с нови PVC тръби, сложете им изолация, подменете и вътрешните канализационни тръби.
Следва подмяната на старата електрическа инсталация с нова. Изчислете какво натоварване ще Ви трябва и направете всяка стая на отделен кръг със собствен прекъсвач, а за основни уреди като бойлер и готварска печка предвидете отделни такива. Подменете старото табло с ново, прекарайте новите кабели по възможност в гофрирани маркучи, подменете контакти и ключове.
Следващата стъпка са стените. Ако решите да слагате вътрешна изолация преценете дали ще сваляте старата мазилка или не. Ако основата е здрава можете да пристъпите към изграждане на конструкция, полагане на каменна вата за изолация и монтаж на гипсокартон. Следва шпакловане и шкурене подготвяйки стените за боядисване.
Друг вариан за стените е да изтържете износената мазилка и боя, да направите шпакловка, заглаждане, шкурене до гладкост на стената за боядисване/лепене на тапети.
Подови настилки – избора им зависи от типа на помещението, ако е спалня или кухня най-удачно е монтаж на ламиниран паркет или дюшеме. Ако имате стар дъбов паркет можете само да го освежите като наемете майстор да го изцикли и лакира. Друг вариант за подова настилка е теракот или гранитогрес, използва се най-вече в помещения от типа мокри.
Банята – ако правите основен ремонт, то е ясно. Сваляте старите плочки, мазилка и мозайка, прекарвате новите тръби за които вече писахме, изграждате нова инсталация.

Следва избор на плочки – фаянс и теракот, наемане на майстор който да изгради новата баня. Монтаж на мивка, батерии, душ, или душ кабина, вана и т.н. това зависи от Вас, каквото искате, това и ще направите. Предварително можете да наемете фирма която да изготви 3D проект и да имате представа как ще изглежда новата Ви баня.

Следва боядисване, това макар и да изглежда лесна работа съвсем не е така. Ако сте направили нови стени и тавани съветваме ви да минете една ръка с грунд предварително, който ще е основа за бъдещото полагане на основната боя.

Латекс е най-честия избор, който с две ръце ще покрие и ще имате достатъчно плътност на боята.

обзавеждането

В момента на пазара на мебели можете да намерите готови решения както за цялостно кухненско обзавеждане, така и за хол, спалня и всекидневна. Модулните кухни са лесен вариант и ще спестят както пари, така и време с оглед на лесния и бърз монтаж.

В случай,че сте решили да довереите Вашия ремонт на Нас, ще имате възможността на ползвате 5% отстъпка на Всички мебели от Магазини „Неос”.

ЗА НАС

А, защо да се доверите на Нас?

Защото имаме опит, тествали сме многократно материалите, с които работим и сме убедени в качеството им

Защото харесваме работата си, уважаваме и се грижим за клиентите си
Носим пълна отговорност на поетите ангажименти
l

Работим въз основа на договор, с описани гаранционни условия и ГИ СПАЗВАМЕ. Всеки клиент получава фактура, гаранционни карти и сертификати на вложените материали

Всеки клиент получава сертификати на вложените от нас материали

Всеки клиент получава Застраховка за дома с покрития до 55 000 лв. за пожар, наводнения, прородни бедствие и др.

Всеки изпълнен от нас ремонт завършва с професионално почистване и извозване на строителни отпадъци
Заявете ремонт и се уверете, че Ние предлагаме НАЙ-ДОБРАТА ОФЕРТА!
На телефон 089514 08 22
или ни пишете на
info@pp-construct.com

На нас можете да разчитате!
Ние даваме гаранции за нашите услуги И ГИ СПАЗВАМЕ!