Изберете страница

Прокюрмън Пърформър

„Прокюрмън Пърформър” ЕООД е основа през 2014 г. като екипът на фирмата се състои от строителен инженер, електроинженер, орган по безопасност и здраве, специалист качествен контрол и съответствие на материалите, както и квалифицирани и сертифицирани строителни работници.

Как започнахме

Ние стартирахме дейността си работейки като подизпълнител на голяма строителна фирма в България.

Участвайки в стоителството, реконструкцията и ремонта на мащабни и от национално значение обекти ние натрупахме солиден опит и знания не само по отношение на спецификата на извършването на СМР и СРР.

Придобихме изключително ценни знания по отношение на приложението и комбинацията на различните видове строителни материали, иновации и технихи с цел оптимизиране на качеството на СРР, реконструкция и възстановяване на исносени и в изключително лошо състояние стени и подови настилки.

Какво научихме

Научихме също за мотивация и правилно ръководене на екипите, имахме възможността да се запознаем и с най-високите стандарти за качество под зоркото ръководство на едни от най-добрите и опитни инженери и строителни техници в страната.

Участвайки в строителството и реконструкцията на обекти като:

Саут Ринг Мол, Център за гуми Диана, Транспортен възел „Лъвов мост”, Централна гара, ПСОВ Габрово, УСБАЛ по окология, Сграда на СУ «Св.Кл.Охридски», район Младост, София Тех Парк, Българският Лувър и др.

Ние успяхме да установим трайни контакти с производители на строителни материали, PVC и алуминиева дограма и врати, метални изделия, ръчни инструменти и строителна техника, осветителни тела и оградни съоръжения.

Z
Благодарение на опита и квалификацията, която придобихме и отстъпките на стоителните материали и инструменти, които ползваме фирмата ни успешно изпълнява обществени поръчки като главен Изпълнител.
успяхме

До този момент изпълнихме успешно поръчки възложени ни от:

  • Столична община,
  • Община Своге,
  • Национална Електрическа Компания ЕАД,
  • АЕЦ Козлодуй,
  • Министерство на отбраната,
  • Български Пощи,
  • ПГ „Константин Фотинов”,
  • 73 СОУ „Владислав Граматик“ ,
  • АБС Детски Центрове и др.

Освен ангажимента си към реконструкцията и ремонта на обществени сгради, ние също изпълняваме поръчки за ремонт на частни жилища и офиси.

Амбицията

Амбицията на „Прокюрмънт Пърформър”ЕООД

Амбицията на „Прокюрмънт Пърформър” ЕООД е да бъде еталон на услугите, които предлагаме. Нашата мисия е да подобряваме качеството на живот на нашите клиенти, на нашите служители и на всички, на които служим.

Всеки един наш служител следва стриктно нашите основни ценности и етични принципи, в центъра на които е ангажиментът ни за безкомпромисно спазване на стандартите за качество, лоялност, уважение към хората и отговорност към поетите поръчки.

Ние се стремим да бъдем максимално полезни и креативни, в това което правим. При работата ни с всички заинтересовани лица в това число и клиенти и служители се основаваме на основните си принципи за прозрачност, уважение и доверие към хората.

Ние спазваме нашите договори с всички заинтересовани страни.

„Прокюрмънт Пърформър” ЕООД

печели своите клиенти благодарение на високото качество на услугите, които предлага, професионалното и отговорно отношение към клиентите и техните имущества, както и навременната и пълна отчетност на дейностите.

Ние градим нашия бизнес въз основа на Вашата удовлетвореност, което автоматично ни ангажира да взимаме правилните решения, да бъдем максимално полезни, да бъдем креативни и да не толерираме грешки в качеството на нашите услугите и отношението към Вас.

Свържи се с нас

„Прокюрмънт Пърформър” ЕООД

Ние отдаваме нужното внимание на всеки наш клиент и  работим упорито за постигане на поставените задачи и цели.

Запазете си час за оглед
На телефон 089514 08 22
или ни пишете на
info@pp-construct.com

На нас можете да разчитате!
Ние даваме гаранции за нашите услуги И ГИ СПАЗВАМЕ!